Followers

Saturday, December 31, 2011

Blogwalking and Follow by Tintan

Assalamualaikum...


Syarat-syaratnya
  • Buat entry bertajuk Segmen:Blogwalking and Follow by Tintan 
  • Copy banner tak comel tu dan backlink kan ke entry ni
  • Follow  blog tintan dekat sini *tak wajib,tapi kalau baik hati..followlah :p
  •  tag beberapa kawan,tak kesahlah berapa banyak pun *taknak tag pun takpe
  • hantar URL entry dekat entry ni.
  •  Expired Date:31/12/2011 at 8.00 PM


TAG:

  • KEPADA SEMUA BLOGGER YANG BELUM JOIN LAGI!!

7 comments:

  1. hai akak...
    saya dari segmen yg sama.. sudah follow...
    sudi2 la ke blog saya ^_^
    http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

    ReplyDelete
  2. @puteri nur afiqah

    hai,
    okay dear. thanks for coming yaw :)

    ReplyDelete
  3. Kalau sudi, join lah :>
    http://xmbmrx.blogspot.com/2011/12/first-giveaway-by-wm-erlysa-athirah.html

    ReplyDelete
  4. dtg dari segmen yang same....
    suda follow ^_^
    silalah ke blog saya~
    http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

    ReplyDelete
  5. dr segmen yg sme .. jmput follow blog saye jugak yee ..tanx :D

    http://rainingofmylife.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

    ReplyDelete
  6. dr segmen yg same.. :) follow me back

    http://loveunst.blogspot.com/2011/12/segmen-blogwalking-and-follow-by-tintan.html

    ReplyDelete